venerdì 18 febbraio 2011

Piept plin cu crema de branza

INGREDIENTE:


patrunjel, hasmatuchi, 50 gr. unt , 100 gr. crema de branza, sare, piper, 4  piepturi  de curcan (de 125 gr. fiecare), 6 linguri ulei de floarea-soarelui, 1/2 capatina de salata, 100 gr. rosii mici, 1 ardei gras verde, 1  ceapa mica, 4 linguri otet de vin alb, 8 felii de lamiie

MOD DE PREPARARE A RETETEI:
Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de branza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan. Mod de servire Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi 


Nessun commento:

Posta un commento